Home »

 
 

Algemeen

 

Minolta DSC

TARO biedt u dagopvang aan voor uw hond. Kent u deze situatie? U heeft een  pup of  een oudere hond gekocht. In het begin is het natuurlijk allemaal spannend maar op een dag bekruipt u een onbehagelijk gevoel, u komt tot de ontdekking dat, hoe lief  de hond ook is, hij al wekenlang uw leven beheerst.

U wilt gewoon even lekker een dagje uit zonder u schuldig te voelen, even geen hond of, u moet weer gaan werken maar die pup die kan nog niet alleen zijn. Oma is lief, maar daar leert hij niets.

Dagopvang voor honden is een prachtige oplossing voor heel veel problemen.

Dagopvang kan  een onderdeel zijn van het socialisatieproces van een pup of jonge hond.

dagopvang2

Uw  hond leert communiceren met andere honden die in dagopvang zitten, omdat de hond  een belangrijk deel van de dag in een roedel verblijft.

De honden leren grenzen stellen of krijgen grenzen opgelegd door de andere honden en als ze dat niet gelijk lukt of niet weten hoe ze daarmee om moeten gaan  helpen wij ze daarmee op een professionele manier.

Niet geheel onbelangrijk, de hond leert zich bij TARO gedragen.

Daarnaast heeft de hond een vast dagritme, uitgaan prima maar slapen is net zo belangrijk. De  ervaring leert dat honden daar heel rustig van worden.

TARO past incidenteel op uw hond maar dit kan ook standaard,   wekelijks op dezelfde dag,

Elke dag de bossen in, wat kan je als hond nog meer verlangen. Niet alleen maar altijd in gezelschap van. Gunt u uw hond dit plezier maar wilt u meer informatie neem dan contact op met ons. Heeft u al besloten om het een keer te proberen,

inschrijven kan via de website digitaal.

Klik hier om je in te schrijven.