Home »

 
 

Hondentraining

 

Op deze pagina krijgt u informatie over het opvoeden van een hond en alles wat daarbij van belang is. U leest alles over waarheden en fabels.

Wij leren u naar de hond te kijken als dier en op deze wijze uw hond als dier op te voeden.

Stapsgewijs leiden wij u van de ene fase naar de andere.
taro1
Wij maken u bekend met het opvoeden van uw hond vanaf de dag van binnenkomst.

Wij laten u zien hoe de teef haar pup opvoed vanaf dag 1.

hondentraining1 hondentraining2

 

 

 

 

 

 

Wij helpen u met de meest voorkomende problemen en laten u lezen wat de eventuele oorzaak en de oplossing van het probleem kan zijn.
U krijgt informatie over de voeding van uw hond, welk voer past bij uw hond. Welke problemen kunnen ontstaan wanneer de hond het verkeerde voer krijgt

U leert leven met een hond die u uit een asiel heeft gehaald. Die lieve hond die toch wat problematischer leek te zijn dan u op het eerste gezicht dacht.
Die hond uit Roemenië of Spanje, die altijd op straat heeft geleefd en die nu ineens in uw huis in een mand ligt en die er helemaal niets van begrijpt dat hij niet op schapen mag jagen.
Wij leggen u het gebruik van hulpmiddelen uit die u bij het opvoeden van uw hond kan gebruiken. Hulpmiddelen die de hond begrijpt omdat hij de correctie begrijpt. Kortom, genoeg om aan de slag te gaan.

 

  • Voorspelbaar 1

    Ruim een jaar geleden werd ik benaderd door een eigenaar van een prachtige jachthond. De hond gaf problemen en liet niet het gedrag zien dat er van hem verwacht werd. Ze stonden op het punt om hem aan te bieden voor herplaatsing. De hond was ons bekend. Hij trainde bij de groep jachthonden en liet daar ...


    Meer lezen
  • Voorspelbaar

    Sommige situaties zijn onomkeerbaar. Een hond die gezien wordt als een mens, een hond die niet bevalt, een drukke hond in een druk gezin. Ik kan tientallen  redenen opnoemen waarbij een hond zijn thuis gaat  verlaten. Je kunt er op wachten. Ik probeer mijn uiterste best te doen om dit te voorkomen maar helaas in ...


    Meer lezen