Home » meldingen » Herman

 
 

Herman

 

Ik heet Herman Geurts, sinds kort help ik Edith en Joop met het geven van trainingen. Ik heb eerst met mijn eigen hond Harrie bij hun getraind. Harrie is een Welsh Corgie Pembroke, hij vond het leuk om jachttraining te doen. Ik heb dit ongeveer 2 jaar gedaan. Harrie werd helaas bang voor het schot, daarbij was het voor hem heel moeilijk om door diepe sloten en hoog gras te lopen, vandaar dat ik hier mee gestopt ben. Ik vond het trainen erg leuk en heb er ook veel van opgestoken. De wijze waarop Joop en Edith met een hond omgaan sluit heel erg aan zoals ik het graag zou willen.

Kijk naar je hond en leer te zien waar hij sturing en training in nodig heeft. Respect voor je hond en zo behandel je hem ook. Jij bent de baas en niet de hond, de hond kan hier ook niet met omgaan en word er erg onzeker van met het gedrag als gevolg wat je juist niet wilt. De reden waarom ik Joop en Edith help met hun training is ook dat ik zelf niet de energie en gezondheid heb om zelf met een jachthond te gaan trainen, helaas anders had ik zelf wel een gehad. Op deze manier kan ik toch bezig blijven met de jachttraining en natuurlijk met de honden en hun bazen.

Niets is mooier als je je hobby kunt uitoefenen en er veel vanop te steken en er ook nog eens heel veel plezier van te hebben.

 

Geen berichten

Wees de eerste die een bericht achter laat.

Laat een bericht achter