Home » meldingen » Jachthondenopleiding TARO is weer begonnen

 
 

Jachthondenopleiding TARO is weer begonnen

 

Jachthondenopleiding TARO is weer begonnen. Tijdens de zomer hebben wij cursisten maar ook mensen die zich aangemeld hebben, de mogelijkheid geboden om nog eens 5 extra trainingen te volgen of daar waar het gaat om nieuwe aanmeldingen, kennis te maken met de training die TARO geeft.
Bij aanmelding stuurden wij aspirant deelnemers informatie die te maken had met de training en onze visie op het trainen van honden. De zomertraining is door deelnemers als erg leerzaam ervaren.

Wij starten nu met een groep
– puppys
– jonge honden
– een C groep
– een gevorderde C groep
– een gevorderde B groep

Het zijn groepen van maximaal 6 honden. Hierdoor is de wachttijd voor hond en mens niet storend. Zeker jonge honden zijn onrustig waardoor ze voor hun eigenaren wat moeilijker hanteerbaar zijn.
Bij de B gevorderde groep hebben een aantal mensen met succes B diploma’s behaald. Voor deze mensen wordt elke week MAP training gegeven zodat zij goed voorbereid volgend jaar aan MAP proeven kunnen deel nemen.

De meeste deelnemers zijn nu nog recreanten die het leuk vinden met hun hond bezig te zijn. Natuurlijk proberen wij ze enthousiast te krijgen voor het behalen van een diploma op hun hond.Het zou heel fijn zijn maar het hoeft niet.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om indien noodzakelijk een privéles, probleempjes door te spreken tijdens een bezoek aan ons of een huisbezoek af te spreken.

Nieuw zijn 2 theorielessen die wij aanbieden en waar iedereen aan deel kan nemen. Inhoud van de theorielessen zijn bij ons op te vragen.

 

Geen berichten

Wees de eerste die een bericht achter laat.

Laat een bericht achter